Wie werkt bij Hairstudio Bianca

HSB fotoWerkt op :Dinsdag, Woensdag, Vrijdag                              

Bianca de Ridder, eigenaar van Hairstudio Bianca. Ik ben 36 jaar, allround kapster en sinds 2003 zelfstandig ondernemer. Ik heb mij breed gespecialiseerd in het all round  kappersvak en ben van alle markt thuis, Ook ben ik een ondernemer en doe alles met passie voor mijn vak. Samen met Mariella begeleid ik Patricia op tot een volwaardig kapster.

mariella2


Werkt op: Donderdag, Zaterdag                    

Mariella van de Veen, ik ben 31 jaar oud en al 11 jaar allround kapster. Mijn werk is mijn hobby en doe dat altijd met heel veel plezier. marielle is een spontane gezellige meid die zich breed gespecialiseerd heeft in Knippen dames, heren, permanent, watergolf, verf, high en lowlights en is dus van alle markten thuis.

desiree1

 werkt op: Dinsdag middag, Donderdag Middag.

Desiree, Desiree Is allround kapster geweest maar is vanwege de kinderen een aantal jaar er tussen uit geweest. Nu zijn de kinderen groot en is Desiree weer begonnen met werk zoeken nu komt ze op vrijwillige basis ons team versterken en om te kijken of ze het vak weer volledig in wilt. En dan is er bij ons misschien wel een plekje vrij in de toekomst. Het is een leuke spontane kapster die dus wel van wanten weet, en kent het vak dus ook erg goed, zowel knippen, verven, permanenten, wassen watergolven, model föhnen.

Hairstudio Bianca is de kapsalon voor dames, heren en kinderen. Een afspraak maken gaat eenvoudig via onze online agenda, 24 uur van tevoren ontvangt u dan per e-mail een reminder van uw afspraak.

Lukt het niet om online een afspraak te maken, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken!

Wij heten u van harte welkom bij Hairstudio Bianca.

Leusderweg 254
Amersfoort
033 463 38 68

E-mail :hairstudiobianca@hotmail.nl

Reacties gesloten