Wie werkt bij Hairstudio Bianca

HSB fotoWerkt op :Woensdag, Donderdag ochtend, Vrijdag                              

Bianca de Ridder, eigenaar van Hairstudio Bianca. Ik ben 35 jaar, allround kapster en sinds 2003 zelfstandig ondernemer. Ik heb mij breed gespecialiseerd in het all round  kappersvak en ben van alle markt thuis, Ook ben ik een ondernemer en doe alles met passie voor mijn vak. Samen met Mariella begeleid ik Patricia op tot een volwaardig kapster.

Werkt op: Donderdag, Vrijdagavond, Zaterdag                    

Mariella van de Veen, ik ben 30 jaar oud en al 10 jaar allround kapster. Mijn werk is mijn hobby en doe dat altijd met heel veel plezier. marielle is een spontane gezellige meid die zich breed gespecialiseerd heeft in Knippen dames, heren, permanent, watergolf, verf, high en lowlights en is dus van alle markten huis, ook begeleid zij onze stagair Patricia.

Prisca Külen, werkt op: Dinsdag, Woensdag, Vrijdag, zaterdag      Prisca is vorig jaar met vlag en wimpel geslaagd voor haar kapper opleiding all round in Utrecht.  Prisca is erg gedreven in haar vak en gaat graag uitdagingen aan, ze volgt op het moment nog op haar vrije dag een master opleiding om haar vak te verbreden zoals het heren vak Barbier en bruid kapsels, visagie. Wilt een goed advies over u haar of product dan bent u bij Prisca  aan het juiste adres. Prisca komt per 1 mei 2017 ons team versterken op de Dinsdag,woensdag en Vrijdag.

Desiree werkt op: Dinsdag middag, Donderdag Middag.  Desiree Is allround kapster geweest maar is vanwege de kinderen een aantal jaar eruit geweest. Nu zijn de kinderen groot en is Desiree weer begonnen met een opfris cursus op school daar is ze afgelopen zomer voor de 2x als allround kapster geslaagd.  zij komt op vrijwillige basis ons team versterken en om te kijken of ze het vak weer volledig in wilt. En dan is er bij ons misschien wel een plekje vrij in de toekomst. Het is een leuke spontane kapster die dus wel van wanten weet, en kent het vak dus ook erg goed, zowel knippen, verven, permanenten, wassen watergolven, model föhnen.

Hairstudio Bianca is de kapsalon voor dames, heren en kinderen. Een afspraak maken gaat eenvoudig via onze online agenda, 24 uur van tevoren ontvangt u dan per e-mail een reminder van uw afspraak.

Lukt het niet om online een afspraak te maken, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken!

Wij heten u van harte welkom bij Hairstudio Bianca.

Leusderweg 254
Amersfoort
033 463 38 68

E-mail :hairstudiobianca@hotmail.nl

Reacties gesloten