Nieuwtjes/Weetjes

Bianca is bevallen van een dochter Levine op 10-08-2017 wel 7 weken te vroeg maar inmiddels maken ze het beide goed.

Baby Nieuws!!!! Bianca is zwanger van haar eerste kindje!!! Alles verloopt goed en ze voelt zich prima, ze is uitgerekendbaby op 1 oktober 2017, het kan zijn dat ze wat sneller vol zit omdat ze op het eind waarschijnlijk meer tijd nodig heeft voor de klanten. Maar ze heeft inmiddels 2 goede vaste collega’s die haar bij staan die beide ook volleerd en ervaren kapsters (mariella en Prisca) zijn en vergeet niet de stagiaire (Patricia). Bianca zal vanaf september met zwangerschap verlof gaan.

Op 11 februari 2017 hebben wij een borrel in onze dan nieuw verbouwde kapsalon, iedereen is van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur om het te komen bezichtigen en bij te kletsen onder genot van hapje en een drankje! tot 11 februari ……

Verbouwing Nieuws : Op zaterdag middag 28 januari 2017 en maandag en dinsdag 30/31 januari 2017 Gaan wij verbouwen. De kapsalon word weer everbouwingven opgefrist. dus wij zijn maandag en dinsdag 30 en 31 gesloten sorry voor het ongemak. Begin februari houden wij een borrel  om de het nieuwe interieur en het nieuwe team in te luiden voor klanten en kennissen die nieuwsgierig zijn geworden kom gezellig langs(datum word eerdaags nog gemeld).

Op Vrijdagavond mannen avond  vrijdagavond 10% korting op het knippen van de Heren! boek gauw online de afspraak, maar loop ook gerust een keer gewoon binnen.

Per 1 januari 2017  heeft hairstudio Bianca een nieuw inlog systeem om zelf 24 uur online een afspraak te maken. Via de website van www.hairstudiobianca.nl druk op de knop online afspraken je hoeft geen inlog code meer aan te maken, je mag inloggen op je naam of via facebook, zo makkelijk word het……heel veel boek succes en tot snel.

facebook pagina Hairstudio Bianca

De haar trends voor herfst/winter 2016 zijn mooier dan ooit. We ruilen onze beachy hairdo in voor een scherpe, chique herfst/winter look. Daar heb je vaak geen drastische veranderingen voor nodig. Laat je inspireren door de volgende haar trends en start de herfst helemaal fris.

haartrends okt 2016160628_StyleSign_Social_products

Hairstudio Bianca Facebook

 

Olaplex_Logo_OLPlan your wedding

 

Hairstudio Bianca Nieuws!

news

Helaas gaat Gabrielle Wijnen ons team verlaten, zij zal dus vanaf 1 oktober 2016 niet meer werkzaam zijn bij Hairstudio Bianca.

We hebben gelukkig een nieuwe collega gevonden die Gabrielle gaat vervangen. Dat is Mariella van de Veen, zij is 29 jaar oud en al 10 jaar allround kapster. Mariella gaat werken op de donderdag, vrijdagavond en Zaterdag.

Groetjes

Team Hairstudio Bianca

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>